Skapiškio bibliotekoje 2017 m. kovo 15 dieną vyko susitikimas su UAB “Kupiškio komunalininkas” direktoriumi Rimantu Adomausku. Susirinkusiems Skapiškio seniūnijos gyventojams buvo pateikta informacija, kodėl verta rūšiuoti, bei įdomios informacijos apie atliekas.

Atliekų tvarkymo naujoves pristatė direktorius Rimantas Adomauskas. Direktorius susirinkusius supažindino su LR Vyriausybės priimtais įstatymais, kuriuos bendrovė turi vykdyti. Tai bus vieninga tvarka visoje Lietuvoje. Susirinkusieji UAB „Kupiškio komunalininkas“ direktoriui Rimantui Adomauskui turėjo begales klausimų, kurie domino gyventojus.

Po susitikimo likusieji gyventojai dar asmeniškai konsultavosi su direktoriumi. Nors ir ilgas, bet susitikimas buvo naudingas. Manau tokie susitikimai taps tradicija – rūpimus klausimus spręsti arčiau gyventojų.

Skapiškio bendruomenės pirmininkė Roma Bugailiškienė renginio dalyvius apdovanojo informaciniais  knygų skirtukais su šiukšlių išvežimo grafiku seniūnijoje ir rūšiavimui svarbia informacija.

 

Skapiškio bendruomenė

Šiuo komentarų nėra.

Parašykite komentarą

Jūsų el. paštas nebus rodomas. Privalomi laukai pažymėti (*), privalo būti užpildyti.